Добродојдовте во нашето тобако!
  
производи

За нас


За нас и нашата есклузивна продавница.

За нас и нашата продавница


Местоположбата на продавницата е во центарот на Скопје, веднаш до бензиската пумпа на АМСМ. Основани сме 2020 година со цел да ги задоволиме барањата на секој што е љубител на квалитетни брендирани производи. Се надеваме дека ќе одговориме на предизвикот и дека секој ќе пронајде она што му е потребно!


Прикажи работно време!

Производи

Кликнете на понудените категории на производи.

Американско виски и бурбон

Шкотско виски

Ирско виски

Јапонско виски

Тајванско виски

Австралиско виски

Канадско виски

Џин

Вотка

Рум

Текила

Коњак

Узо

Ликери

Шампањ

Ракија

Бренди

Пури

Тутун

Хјумидори

Аксесоари

Кафе и чај

Тоници

Галерија

Разгледајте го нашето есклузивно тобако.

Контакт


Пилот ЛТЦ

ул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“ бр.23

1000 Скопје

Контакт телефон:

071 247 100

 

е-пошта: sales@pilotltc.com.mk